Monday, March 21, 2011

handmade tau! : ]

seperti yang dijanjikan aku mintak ib snap baju-baju nie
aku ngan anum model..hahhaah
dah siapp dah!!!
act birthday anum 17 mac ,
hari tu dia sambut lar birthday dia kat Kuala Selangor
tapi aku tak ikut..nak buat baju nie la


************

yang tak boley blah anum ajak aku pergi kuala then aku tak ikut
babun frust minah sekor tu
dia tak kata nak sambut birthday dia
aku pura-pura lupa ( bajet makan semut hari tu )
then aku tak pergi
hari tu jugak pukul 11.58 malam
aku hantar mesej

aku : oyt,HB untuk anda..sweet 18..nak hadiah datang rumah aku he5..aku harap aku jadi orang last wish ko ha5..kalu semua nak jd org first wish ko,abes sapa nak jadi org last? ha5,hepi tua.. :D
i hope our friendship , u n me, we are friends forever

anum : >.< :( ..mati2 aku ingat ko da lupa..jahat ar ko nie..thanks ingat gak..huhu..aku da tu ye..tapi awek muda lagi..hahhaah


****************

siap jugak baju-baju nie akhirnya
tyme anum datang tu lar aku jahit 'baju' untuk gurl kat baju tu
kain petak-petak merah putih tu aku beli pagi tadi kat pasar
pheww!!
akunya warna putih and anumnyer warna pink
stitch by stitch tau aku buat
handmade by me, myself
selfskill yang terpendam



nampak? baju da siap!!
^^



aku rasa aku paling comel : )
2 baju nie aku jahit tau
( hodoh tol pemandangan belakang tu )




akunya warna putih
da lama tak pakai baju dengan inner
kalau tak cardigan jer : )



baju nie baru sampai kat anum hari nie
on the spot pakai plus cardigan aku : D



kitorang beli sama-sama
pink aku punya , purple anum punya

* happy belated birthday anum *


p/s : harap sangat ko suka
da ar aku jahit sendiri depan mata ko kot..hahaha
kantoi tak siap lagi tyme ko datang..heheheh
hari rabu nie amek result, cuak!!




1 comment:

  1. sweet gila lah weh.hahaha

    maller~

    ReplyDelete