Wednesday, March 23, 2011

alhamdulillah

aku nak cerita pasal result aku
yap , i admit it
aku bukan budak pandai
tapi syukur
dan amat tak sangka dan sedih juga
aku target lagi sikit sebenarnya
subjek yang aku target tak berapa nak dapat
subjek yang aku tak target melambung tinggi
aku feeling gak mula-mula
tapi , aku terserempak ngan sorang budak nie
anak murid bapak aku
terjojol biji mata aku 6 GAGAL
gila ape..even bagi aku susah tau nak gagal
maybe sekolah lain-lain sebab aku sekolah kat sekolah yang bijak lestari
bila aku fikir balik
ada orang lagi teruk dari aku rupanya
Alhamdulillah aku takde gagal
walaupun aku ada target gagal ( biology )
Alhamdulillah..
tahniah untuk kawan-kawan 0610 aku
yang ajar aku dah tentu mentor aku n congrats diorang straight A

" Allah takkan bagi sesuatu dugaan kalau hamba itu tak mampu nk memikulnya "

aku pegang benda ni sekarang
InsyaAllah aku cuba perbaiki diri aku untuk masa akan datang
dan aku target tyme nie tak berapa nak berjaya
masa akan datang aku try dan InsyaAllah akan berjaya

" YA ALLAH, ampunkan dosa-dosaku dan bantulah serta berikanlah aku kejayaan agar mudah aku menjaga adik bongsuku apabila aku dan adikku dewasa kelak dan dan berikanlah kesenangan kepada keluarga aku untuk menghadapi segala dugaan yang menimpa dariMu "
AMIN

jaga adik aku tu salah satu mission dalam hidup aku

* i'm okay , and lama-lama akan bertambah lagi okay*

p/s : hahah..memang aku taknak bagitau result aku
sikit je yang tahu , sebab aku bukan budak star!
doakan aku eh? terima kasih daun keladi : )

3 comments:

  1. papepun result kau ...
    aq ucap congratz !!!
    coz ,, kte same2 tergolong dalam kelas icu kan :)
    hehe ...
    may Allah will give u strengthness tok jage SARAH :)
    amiiin ~

    ReplyDelete
  2. thanx..congrats tuk ko gak..

    ReplyDelete
  3. x pe hawa..its not the end of life..
    congrat gak..u r the best la..
    jaga sarah leklok ea..
    slalu support ko..

    ReplyDelete