Friday, January 7, 2011

kawan 5 tahun

wahahaha..at least jumper gak atie..
perjalanan yang hanya ambil masa selama 15 minit *kot* dari Tanjung Karang untuk ke Kuala Selangor dengan menaiki kereta GEN-2 yang dipandu oleh ibu ara.. :)
atie ada kat kuala selangor sebab atie nak pergi PLKN..
PLKN untuk berkhidmat pada negar.. sori lar sebab tulis kat blog nie lambat..
actually, atie pergi 3 Januari tadi..
tapi yer la kan aku dah hanyut dengan korea..habiskan drama korea,
baru tulis..aku sungguh determined.,
and malam ni lar aku tulis kat blog aku..

NURATIQAH HUSNA
*sori ar jauh ke dekat tah nur tu? luper..*

kawan satu dorm aku da 5 tahun kat bumi sepintar..
dari kita form 1 - form 5.. dok dorm yang same..Merah 3
kawan yang aku boleh gatal-gatal
dok sebelah katil aku sejak kitorang form 3 lagi
mandi sama-sama kat rumah merah tu
one of my best friends,best dormmates,best geography mentor
ajar aku islamic,act aku degil orangnyer
kalau kiter gaduh mesti satu dorm diam (aura gaduh hingga membunuh)
banyak nasihat kat aku,sokongan
kalau bapak aku datang lambat lawat aku then aku nangis atie lar tukang pujuk aku
makan maggi sama-sama,kongsi cerita malam-malam..
peluk ko,gatal-gatal dengan ko
kita main kejar-kejar
tolong aku kalau aku sakit
ko lar orang yang sedih sangat pasal aku nak turun dorm exco ( ko nangis kan?)
pasal aku semua ko dah tahu..
aku harap ko suka lar yer lagu yang adaptasi (yuna-dan sebenarnya)
lagu yang aku nyanyi untuk ko
*ko selalu wat muka nyampah bile aku nyanyi lagu tu*
kalau aku ada masalah ko yang tenangkan aku
golek-golek kat katil sesame
saya sayang anda
thanx bagi aku memories yang manis dan pahit
i am appreciate it
thanx jadi kawan 5 tahun aku
thank you so mucho-mucho
i miss you Nuratiqah Husna


atie kat dalam bas PLKN


i need time machine please?
*i miss u*

3 comments:

  1. hawa,teruja aku msuk blog ko nie,nnt ak wat pasal ko la kat blog ak.tggu la....anyway thanx....

    ReplyDelete