Saturday, November 5, 2011

tagged by hafsah

TUKANG OMEL ; ]

tukang omel ; ]

hawa
saya yang selekeh
buncit tapi slim
pipi menggemok
me myself and i
i love myself

nampak takk copy paste tu?
lagi lima kan?
malas namanye nie..heheh

aku suka tidur
nie blog aku, tolong promotekan la yer
nafsu aku kuat bila ajak makan
aku suka bercakap
aku ada berlambak shawl, tapi pakai bila kat rumah je

rainbow tu pon copy paste

***************

1. siapa nama kawan baek korang yang paling korang syg?
Zulfah Hanum, and also i've had many great friends

2. hadiah yang paling berharga pernah dapat?
kata-kata semangat dari kawan-kawan aku bila aku down sangat

3. pernah tipu orang y korang syg tak? siapa?
pernah, rahsia ~~~ secreto de amor gittew

4. fav sport?
golek-golek atas kati :) ada sport tu takk??
hahaha kalau ada, aku champion kott

5. fav brand?
tak dak yang specific lar.. asal lawa aku beli, cap ayam pon jadi lar :D

6. style korang kalau g mane2?
casual and funky,,aku suka pakai menda yang colorful

7. prefer pmpuan pakai shawl ke tudung bawal?kenapa?
tengok muka la derr,, aku pedulik apa asal pakai tutup kepala
sendiri rasa la muka awak tu camna?
orang kalau lawa, pakai apa pon lawa
tapi kalau kurang lawa, tepekla muka bagi lawa,hahaha

8. adik beradik yang paling rapat?
along aku kot?sebab satu kepala ngan aku

9. slalu shopping pegi mana?
JJ Bukit Raja
lots of fun there,,its me

10. suke tak kawan dengan aku? HAHA!
you are one of my childish friends i've ever had :)

11. korang jawab soalan soalan kat atas ni jujur tak?
tersangatlah JUJUR..hehehe

siappp
okey puas hati??

hohohoho
wassalam

p/s: dah tak larat nak tag-tag orang.. hehe

1 comment:

  1. thnx awe:) nice jwpn anda..ngee:P

    ReplyDelete