Wednesday, November 23, 2011

happy birthday ibrahim

 happy birthday Muhammad Ibrahim
may Allah bless you
semoga apa yang ib buat akan dapat keberkatan dari Allah
semoga hidup ib diberkati Allah
AMIN..
 

muka innocent adek aku zaman dolu-dolu



di-snap oleh adek aku sarah kat piring gambar holiday kat Langkawi
 aku rasa nie sarah yang snap



lencana tu pong aku ada lagi sampai la ni
aku pon ada baju sukan tu :)



happpyy jee muka adek aku



hensem la sangat
*kening double jerk aku bagi.. hehehe

  ini mission ib
jaga adek :)
kita adik-beradik sama-sama jaga
 


empat bersatoo :D



SIHARA :)
gambar raya tahun nie, tak boleh blahh

 

angah sayang ib :)
malu pulak aku, kalau adek aku tengok blog aku nie =='

ibrahim :)

# dengar cakap abah ngan mama
# ib kata nak jaga adek, belajar sungguh-sungguh
# kalau ib belajar sungguh-sungguh, nanti mama dan abah tua, senang nak jaga
angah pon nak jaga mama,abah and adek <3 kita sama-sama jaga :')
# kalau angah marah ib, sorry ehh?
tapi ko selalu buat aku annoying dengan ko =='
# dengar cakap along dengan angah ( tapi dengar yang baik je )
#selalu tolong mama and abah
#make our family proud, SIHARA proud :)
# angah sayang ib

p/s : angah tak penat fikir ape la nak bagi ib :)
bagi kasih sayang nak?
heheeh

2 comments:

  1. ak rase antara adik beradik ko,, IB je yg tinggi..

    ReplyDelete
  2. aah mmg pong
    lagi thhi kot dari bapak aku

    ReplyDelete