Tuesday, December 28, 2010

somebody in my own house??

erm..agak2 korang aper yang korang rase pasal entri aku kali nie?
aper agaknyer yang korang rasa orang yang bukan muhrim ader kat rumah korang..
bukan ajnabi lagi tu..
aku sebenarnya tak kisah mana kalau somebody tu dok rumah aku tunggu mak dia sampai..
kiranya sekolah,tapi dia balik hari..
aku rasa tak selesa kalau dia makan+tidor+berada di rumah aku lama-lama..
aku tahu family aku memang rapat sangat dengan family dia,tapi yer ar tak selesa..
buatnya aku sexy segala bagai,mahu juling mata budak tu tiap-tiap hari..
hari tu time nenek aku datang stay kat rumah aku mahu juling 360 darjah mata dia dok melangut tengok aku..
aku nie agak sexy la jugak,tapi dalam rumah je k..
setakat short + singlet = aku ar tu
kalau aku pakai baju short sleeves aku dah rasa tak selesa,sama ar dengan short..
mahu nanti budak tu dok rumah aku mahu segala privacy hilang..
segala rahsia kat rumah aku terdedah,,family masing-masing ada masalah kan..kita tak boleh sangkal..
mana ada orang yang perfect kat dunia ni kan?
tension pulak bila aku fikir..
entah kenapa budak tu nak jugak sekolah kat tempat area rumah aku,.
padahal banyak gila sekolah menengah kat area rumah dia..
ader la kot 5 , 6 buah sekolah kat area rumah dia..
help! help! help!

http://www.emocutez.com

1 comment:

  1. hehehehe.....2 mkneryer awer kner tutup aurat...

    ReplyDelete