Thursday, February 14, 2013

Valentine's met up

asalammualaikum

okey mama and abah pergi Korea
aku pergi Mid Valley
jumpa girlfriends Sepintar
heee
so Valentine aku ialah Balau a.k.a syafiqah bashah
HAHA
ada je yang last minute cancel
sedihhh
nanti kita jumpa lagi heee
actually inipon last minute punya plan
main ajak je, so sapa yang tahu, tahulah
sapa yang tak tahu, sorry
InsyaAllah kita jumpa lagi
aku pergi dengan arra
kesian arra, nak fly Jepun dah
InsyaAllah aku hantar kau kat KLIA
















melepak tahap tak ingat dunia
kejap masuk Burger King
subwaylah
macam orang gila pon ada
HAHA
tapi sedih, yang datang ni takde pakwenya
maklumlah valentine's day
so aku dengan balaulah
HAHA
insyaAllah kta jumpa lagi :')


* so far yet so close *

p/s :  rindu sixten sepintarians :')
aku tak laratlah kalau asyik nak jaga hati orang je
happpy birthdaaay bk :')

2 comments:

  1. hawa...maller mkin cntik...sonok tgk korang :)(leha)

    ReplyDelete